Over ons

KLG Nomden Assuradeuren is een volmachtkantoor uit Hendrik-Ido-Ambacht. Als gevolmachtigd agent treden wij op voor een aantal verzekeringsmaatschappijen.

Wij verrichten onze werkzaamheden voor meer dan 10 assurantiekantoren. Stuk voor stuk kantoren die dicht op de klant zitten, bij wie persoonlijk contact met de klanten belangrijk is.

Als volmacht willen we op onze beurt weer ons onderscheiden door persoonlijk contact met de medewerkers van aangesloten kantoren. Uitgangspunt is kijken naar wat mogelijk is, hoe kan de klant zo goed mogelijk bediend worden.

Zo levert samenwerking met KLG Nomden Assuradeuren voor alle partijen toegevoegde waarde op.

Onze volmachtgevers zien dat onze aanpak leidt tot goede resultaten voor alle betrokkenen. Van de verzekeraars krijgen we het vertrouwen om in grote zelfstandigheid aanvragen en schades te behandelen.

Hierdoor werken wij zo snel en efficiënt mogelijk. Wij zorgen graag dat alles goed zit!

Meer informatie over deze samenwerking met maatschappijen kunt u lezen in onze volmachtbrochure.

Reactietermijnen

  • Per post
    Schrijft u ons per post aan, dan reageren wij binnen 5 werkdagen na ontvangst van het poststuk. 
  • Per e-mail
    Stuurt u ons een e-mail, dan reageren wij binnen 1 werkdag. Let op! onze ontvangstbevestiging is geen reactie

Wij doen altijd ons best u zo snel mogelijk te woord te staan. 
Heeft u binnen de aangegeven reactietermijn geen antwoord van ons ontvangen, neemt u dan even telefonisch contact met ons op. 

Als u ons belt, krijgt u direct contact. Wij maken geen gebruik van een keuzemenu.

Klachtenprocedure

Natuurlijk zullen wij er altijd alles aan doen u tot volle tevredenheid van dienst te zijn. Het is echter nooit helemaal uit te sluiten dat er ergens fouten worden gemaakt. In dat geval horen wij dat graag, zodat wij kunnen proberen samen met u tot een oplossing te komen. Indien u ontevreden bent over onze dienstverlening en uw klacht wordt naar uw inzicht niet afdoende behandeld, dan kunt u uw klacht voorleggen aan:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Aansluitnummer: 300.001915
Postbus 93560 
2509 AN Den Haag
(070) 333 89 99

 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.